Met wie ga je op pad?

Net als bij jou, hebben verdriet en rouw ook in mijn leven hun sporen nagelaten. Mijn leven stond stil toen mijn man onverwachts overleed. Ik moest door, omdat ik drie kleine kinderen had. Dat heb ik gedaan, maar ik merkte wel dat ik hulp nodig had om de drukte in mijn hoofd te kunnen ordenen. Ik had het nodig om mijn verhaal te vertellen aan een ander.

Ik leefde in twee werelden. Door de hulp die ik kreeg, lukte het mij om alles een eigen plek te geven. Het is mij gelukt om de schoonheid van het leven weer te ervaren en dat gun ik iedereen.

Hoe alles bij elkaar kwam in mijn leven
Ik heb de opleiding HBO-Jeugdwelzijnswerk gedaan. Ik werkte daarna met jongeren die begeleiding nodig hadden in hun leven. Later heb ik twee jaar de opleiding contextuele hulpverlening gevolgd, omdat ik ook volwassenen wilde bijstaan die vastlopen in hun leven. Het volwassen worden van mijn eigen kinderen maakte ruimte voor iets nieuws. Ik wilde een kleine draai maken in mijn werkzame leven en graag iets doen met mijn ervaringen. Toen ik de opleiding wandelcoach tegenkwam, zag ik dat alles daarin bij elkaar kwam. Het buiten wandelen leek mij een belangrijke toevoeging aan het coachen. Ik heb mijn certificaat wandelcoach gehaald.

Ik ben een coach die naar je luistert met aandacht, je vragen stelt en, als dat nodig is, een spiegel voorhoudt. Tijdens een wandeling ga ik met je mee op reis om te ontdekken wat je zou willen veranderen in je reisdoel. Maar ik zal je altijd weer terugbrengen op de weg die jij wilt gaan.